Post by sautradbeattowal on Feb 4, 2022 3:10:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
preuzmite i instalirajte Brawl Stars APK apk od Supercell - 3v3 i Battle Royale. ... Kategorija : Akcija
Tako sam umoran od toga da me svaki put spajaju s različitim ljudima na različitim sesijama koje jednostavno ne rade. Ova igra je zabavna, ali ne vrijedi gubiti vrijeme ako ovaj problem ostane prisutan.
Krma
Molim vas vratite showdown+
Kenei
Ta igrica je predobra iako je propala
Sviđa mi se ova igra, ali je "PLATI ZA POBJEDU"! Oni su samo poništili svačiju razinu kako bi dobili razinu 9 (od max lv 10). Samo da mogu kupiti još kutija kako bih se vratio na max lv 10 😂. Besplatna igra je opcija, ali i oni su pokvarili kutije! Sada ima 3-5 bodova snage za nasumične znakove po kutiji. Mnogo manje nego što je bilo. 2 zvjezdice jer je zabavno i ubrzava vrijeme.
Bila je to zabavna igra. Obavijest je bila. Zatim se uvukao u svaku pojedinu pvp igru s njihovim izdanjem wannabe-fortnite borbene propusnice. Zaostajanje je također postalo užasno, a teško ga je nositi čak i uz dobar wifi. Ja i moji prijatelji nismo igrali mjesecima.
ZAŠTO U NOVOJ SEZONI SVAKO VRIJEME RUSI GOLDARM GNG??
Kako dobiti epik bravlera franka u brawl stars u
Brawl Stars ( privatni server Sa hakirom za puno novca)- Predstojeći film o ... objavljivanja zvijezda Brawl na Androidu i iOS-u zakazani su za decembar.
Hack iphone wifi lozinka - Pronađite špijun na mobilnom ...
Predobro
Brawl Stars mod apk (mnogo novca) v25.119
Brawl stars je stvarno zabavna igra jer bi se bitka mogla završiti onda možete pozvati svoje prijatelje ne dopušta mi da vam dam prijedlog da ne možete nositi istu odjeću u isto vrijeme sa svojim prijateljem jer vam to neće dopustiti da se pridružite igra
Likovi su nevjerojatni i jedinstveni na svoj način. Međutim, igra mi je počela sve teže kontrolirati stvari. Počelo je od ažuriranja prije tjedan dana. Osim toga, mislim da je to još uvijek dobra igra.
NAJBOLJA IGRA KOJU SAM IGRAO🔥🔥🔥🔥
Ne želi se ažurirati
Hard time android oyun club - Cokchs35
Vaše vrijeme čekanja da uđete u igru traje oko 10 minuta, igram već dugo i ovo je prvi put da se to dogodilo.
Zabavno, ali često ima lošu ravnotežu i također zaostaje unatoč mom sjajnom internetu. Također ima užasno sklapanje provoda. Ili ne možete pronaći igru ili se spojiti s ljudima s jako različitim razinama svađalica i biti uništeni.
Tri tocke . . .
Zbog toga uvijek gubim, suigrači čak i ne pomažu da istom timu dam iste ljude, ja bih samo želio da se proširi da bude ravnopravan i ljudi koji su dobri kao vi koji su u vašem timu i to samo stavlja ljude kako su tek počeli i jako teško.također sam se razočarao i zbog čega me tjera da čekam 15 minuta. Moraju popraviti da mi je internet nestao sljedeći put gubim i moram čekati i izgubio sam većinu vremena, ali dat ću to 3 mislim samo na igrače.
Stvarno solidna igra, dobra grafika i općenito dobar koncept. Iako postoje neki problemi. Igra se donekle plaća za pobjedu jer su mega kutije prilično rijetke, osim ako ne potrošite novac na brawl pass ili ponude za kupovinu. Igra također zahtijeva jako kvalitetan internet da bi radila glatko.
Ne biste trebali dopustiti ljudima u ovoj igrici s lošom mrežom i kažnjavati one s dobrom, ja sam odigrao više mečeva sasvim dobro i pridružio se jednom s igračem koji je imao lošu mrežu. Odgovor Supercellsa bio je izbaciti one koji nisu mogli ništa i zabraniti im igru dok se taj meč ne završi. To zvuči kao lag switch ili nešto što je namjerno učinjeno za farme trofeja. Nije da bi te bilo briga budući da sada radiš za Kinu.
App Info ; Programer : Overwolf ; Zahtijeva Android : Android 5.0+ ; Ocjena Sadržaja : Everyone ; Get it on : Get Brawl Stats for Brawl Stars for Free on Google
Nemogu se odvoit od igre !!!!! 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛⚔️
Ova igra jako zaostaje u borbi, čak i kada imam 5 barova, superćelija to mora popraviti, zbog čega igra nije zabavna kada izgubite do zaostajanja.
Najbolja igra ikada
Dobro
Ova igrica je najbolja na svijetu ali samo ne dobijam brawlere kao što sam mislio ne dolazi mi više brawleri tako često.
Nulls Brawl Meg je an akcija igru koju možete preuzeti i igrati na svom ... Ovo je nova verzija Brawl Stars Meg Apk. Dakle, ne morate ići
Ova igra je dobra, ali volio bih da možete dopustiti ljudima da vam daju prolaz za tučnjavu kao na Fortniteu. I loša veza s tim otkako je ažuriranje izašlo ponekad ne mogu otvoriti kutije i ljut sam što ljudi koji imaju 9000 trofeja ili manje imaju više i bolje svađače od igrača preko 10.000 trofeja. PLZ POPRAVITE OVO... Također sada imam previše 15.000 trofeja, ali nisam imao tučnjave u sezoni 7 i 8 do sada JA MRZIM OVO TOLIKO I MOLIM DA POPRAVITE OVO!!!!
Povijest